Wassen

Uw dekens worden bij de dekenwasserij met de grootst mogelijke zorg en volgens het wasvoorschrift gewassen en gedroogd. Tijdens het wasproces worden overtollige haren zoveel mogelijk verwijderd. Wij verzoeken u om overtollig haar af te borstelen en de sluitingen en/of bilkoorden vast te maken. Dit voorkomt eventuele schade tijdens het wassen.

Uw dekens worden gewassen in  computergestuurde wasmachines. Was-temperaturen kunnen hiermee nauwkeurig ingesteld worden. De machines worden niet volgepropt, zodat uw dekens de mogelijkheid krijgen om schoon te worden en weer fris te ruiken.
De dekens worden standaard gedesinfecteerd!

Levensduur

Paardendekens kunnen, mits ze goed worden onderhouden, jaren meegaan. Door uw dekens periodiek professioneel te laten reinigen en eventueel impregneren, hebben vuil en zweet minder kans om diep in het materiaal te dringen. U kunt daarmee de levensduur van uw deken aanzienlijk verlengen.

Vuil- en waterafstotend behandelen

Een waterdichte of waterafstotende paardendeken behoudt zijn specifieke eigenschappen tijdens het wasproces. Door de deken te wassen met een waterproof-wasmiddel krijgt de deken een extra vuil- en waterafstotende laag die de duurzaamheid verlengd.

Reparatie

Wij kunnen ook reparaties uitvoeren aan uw dekens. Vaak is vervanging van de deken nog niet nodig en volstaat een functionele reparatie. Sluitingen, singels en gespen worden gerepareerd of vervangen en grote scheuren worden verholpen. Prijs wordt gemaakt a.h.v. de materialen en de tijd die nodig is voor de reparatie.

Tarief

Wassen€ 17,50
Waterafstotend behandelen€ 8,25
Losse hals wassen€ 7,25
Losse hals waterafstotend behandelen€ 6,05
Zadeldek wassen€ 7,95
Repareren van dekensin overleg


Heeft u 10 of meer dekens? Dan hebben wij een haal- en brengservice (regio Breda).
Minder dan 10 dekens of komt u ze liever langsbrengen (Oosterhout NB)? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact op met info@snuitenstaart.nl of bel Peter Smits 06 22 49 22 91 voor een afspraak.

Routebeschrijving naar ons ophaal/afleverpunt:

van Borsselestraat 12, 4902 BV Oosterhout.


 

© 2014 - 2024 Snuit en Staart Ruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel