Dominick dekens staan bekend om de goede pasvorm en onbeperkte bewegingsvrijheid. Schuurplekken zijn nu verleden tijd. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. 

Dominick heeft met een ruim assortiment voor iedere situatie een deken; van een dunne zomerdeken tot een zware deken voor de extreem koude en natte dagen.

Wij komen langs!
(regio Noord-Brabant)

Mocht u toch nog twijfelen aan de kwaliteit of de pasvorm van de Dominick dekens, of wilt u gewoon eens overleggen welke deken het meest geschikt is voor uw paard. Neem dan contact met ons op voor een afspraak via info@snuitenstaart.nl of via 06 22 49 22 91.  Wanneer u meerdere dekens in één keer besteld maken wij uiteraard een scherpe prijs voor u!

Bestellen via de webshop
U kan de dekens ook via onze webshop bestellen. Via de maattabel kunt u zien welke maat geschikt is voor uw pony/paard. Vanzelfsprekend kunt u de deken(s) passen, wij adviseren u om bij het passen wel een onderdeken te gebruiken. Mocht de deken niet naar wens zijn of niet passen dan kunt u dit bij ons aan geven (zie ook retourneren).

Zie hier de maattabel van de Dominick dekens.

Uitstekende kwaliteit 
Onbeperkte bewegingsvrijheid 
Geen schuurplekken meer 
Voor iedere situatie een passende deken 
Interesse? Neem contact op via info@snuitenstaart.nl 
© 2014 - 2024 Snuit en Staart Ruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel