RETOURNEREN

U heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

 1. Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren.
 2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen, compleet en onbeschadigd met de originele verpakking , degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd incl. (kopie) factuur. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
 3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Snuit & Staart Ruitersport niet aangenomen, ongeacht de reden van het retourneren.
 4. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen aan u terugbetaald.
 5. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Snuit & Staart Ruitersport zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt Snuit & Staart Ruitersport de gemaakte verzendkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.
 6. Wij raden u aan artikelen alleen retour te zenden via het postkantoor (Post NL). U ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te traceren.

RUILEN

 1. Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt omruilen en voor welk artikel.
 2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen, compleet en onbeschadigd met de originele verpakking , degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd incl. (kopie) factuur. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
 3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Snuit & Staart Ruitersport niet aangenomen.
 4. Wij raden u aan artikelen alleen retour te zenden via het postkantoor (Post NL). U ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te traceren.
 5. Het nieuwe artikel wordt - wanneer op voorraad - binnen 5 dagen naar u opgestuurd.

Adresgegevens

Snuit & Staart Ruitersport
t.a.v. Klantenservice

van Borsselestraat 12
4902 BV Oosterhout
 

© 2014 - 2024 Snuit en Staart Ruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel